Zoek je de rust van het Wad? Wil je eens helemaal onthaasten?

Misschien ben je wel eens mee geweest op zo’n massale tocht met soms wel 100 deelnemers, maar wil je liever in alle rust van het wad genieten. Of je hebt nog geen enkele ervaring met het wadlopen, maar je bent er wel nieuwsgierig naar. In beide gevallen ben je bij mij aan het juiste adres. 

Mijn naam is Ron Serné, erkend wadloopgids en in het bezit van alle benodigde vergunningen. Ik ben ontzettend enthousiast over alles wat er op het Wad te ontdekken valt. 

Het is mogelijk om met mij als gids alleen het Wad op te gaan. Wadlopen in alle rust is een goede remedie om weer bij te tanken. Bij stressklachten, relatieproblemen, een vervelende situatie op het werk of zelfs een burn-out is het enorm rustgevend om samen met mij over dat bijna oneindig grote wad te lopen en eens lekker uit te waaien. Maar soms is dat niet genoeg. Ik bied daarom de mogelijkheid aan om ook José Serné-Jacobs mee te nemen tijdens een wadwandeling. Zij is Reiki master en tevens MfN Registermediator bij Alant Mediation. In de stilte van het wad is zij een luisterend oor en kan zij helpen de zaken weer in het juiste perspectief plaatsen.

Maar waar je ook voor kiest, iedere wadlooptocht, groot of klein, is voor mij een maatwerktocht. Begint het al te kriebelen? Klik eens op Fotoalbum om nog enthousiaster te worden.

Ron Serné, erkend wadloopgids